Wanneer is voor u, uw leven meer comfortabel?

Ik nodig u uit om uw vragen over comfort met ons te delen, zodat wij samen een passende oplossingen kunnen vinden. Comfort kan door relatief kleine aanpassingen in uw huis u al van extra comfort voorzien.
Bijvoorbeeld door vanuit uw stoel via beeldspraak met een geliefde in het ziekenhuis te kunnen bellen of door de meest praktische handelingen in uw huis vanaf uw Ipad, tablet of mobiel te kunnen bedienen.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden waarbij wij u kunnen helpen.

foto van een tablet (ipad) met daarop het programma waarmee u verlichting kunt schakelen

Woning

Verlichting binnen de meeste woningen is vaak alleen functioneel. Maar bij de juiste lichtsterkte, kleur en lamptype in een woning zorgt dat voor extra comfort. Verlichting is te bedienen via een handmatige schakelaar maar kan ook via een afstandsbediening, Ipad, tablet of mobiel. Wilt meer weten over deze mogelijkheid en andere domotica oplossingen? Neem contact met ons op.

Tuin

U wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar wanneer u onzeker bent over uw eigen fysieke conditie en bent vermoeid na een dag in de tuin werken. Dan is er een mogelijkheid om uw tuin opnieuw te laten ontwerpen. In uw tuinontwerp komen u favoriete bloemen en planten aanbod met mooie, brede paden. De nieuwe handige opstelling behoud u uw tuinbeleving en hoeft de tuin voor u geen overweging meer te zijn om te verhuizen.