Veel mensen hebben er voordeel bij.

Wanneer hij of zij zorgt voor een goede voorbereiding voor een toekomst in eigen thuis. Er zijn veel mogelijkheden, die leiden tot uw basis van veiligheid en gemak. Aanpak die aansluit op uw wensen en gedachten.

U wilt die kans toch niet laten liggen?

Deze gedachte kwam in mij op toen ik dit bedrijf oprichtte. De technische ontwikkelingen gaan ontzettend snel en het kan u uw veiligheid en comfort snel verhogen. Daarnaast zag ik hoe groot de impact kan zijn op iemands leven als iemand minder mobiel wordt. Mijn ‘drive’ is om ouderen te kunnen ondersteunen in het langer thuis wonen, waarbij ik mijn zorgzame kwaliteit, technische kennis en ervaring wil ik gebruiken om echt iets te kunnen bijdragen aan andermans leven.

Hoe voorkom je verrassingen?

Door inzicht te verkrijgen in mogelijkheden voor in uw eigen woonsituatie. Graag wil ik dat met u samen doen, ik  u van integer en eerlijk advies voorzie.

Door heldere afspraken en het nakomen ervan, het toetsen van tevredenheid in verleende advies- en uitvoeringsdienstverlening zal de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.

Zo ontvangt u de hoogste kwaliteit:

Door een uitgebreide informatievoorziening door middel van diverse documenten over het beleid van CompleetThuis van privacy, algemene voorwaarden en nazorg als klachtenregeling is de integriteit geborgd.

Kwaliteit binnen de organisatie wordt getoetst en op hoog niveau gehouden door klanttevredenheidsonderzoek.

Alle aangeboden producten zijn voorzien van een Europees keurmerk, met minimale garantieperiode van 1 jaar. Door periodieke contactmomenten en blijvend te informeren doormiddel van blogs en nieuwsbrieven. Daarmee probeert CompleetThuis de duurzame relatie tussen consument en organisatie te versterken.

Heeft u vragen?

Concreet voor u?

Wij komen graag bij u langs voor een gratis kennismaking

Wij bellen u op wanneer U wilt

Vraag een Toekomst­­Thuis­­Gids aan