Ik wist niet dat er
zoveel mogelijk was

Waarin uw woning u geborgenheid
en veiligheid geeft.

Veilig Thuis

‘Sinds 2 jaar woon ik alleen. Dat is erg wennen. Het huis is nog steeds hetzelfde, maar het gevoel is anders. Je mist de gezelligheid, de geborgenheid. Het is elke dag hard werken om het thuisgevoel vast te houden. Ook omdat mijn gevoel van veiligheid afnam. Een vrouw alleen… je voelt je toch kwetsbaar.

Het leven is te waardevol om het te laten bepalen door een gevoel van kwetsbaarheid. Graag wil ik van de jaren voor mij nog mooie jaren maken, met kinderen en kleinkinderen. Daarom besloot ik om iets te doen aan mijn gevoel van veiligheid. Na een check en enkele aanpassingen voel ik me nu een stuk prettiger. Dat maakt het genieten weer gemakkelijker.‘

Veelgebruikte producten

Inbraakveiligheid

De toekomst thuis gids wordt speciaal voor u gemaakt en bevat de aanbevolen aanpassingen voor uw woning

Digitale deurspion

Een deurspion zorgt ervoor dat van binnenuit gezien kan worden wie er voor de deur staat. Deze beelden kunnen ook opgenomen worden.

Een raamboom houdt criminelen buiten uw huis

Raamboompjes

Raamboom is zoals de naam al vermoede een beveiliging die het raamkozijn dicht houdt voor ongenode gasten. Uitleg over de verschillende raambomen zijn terug te lezen op de productpagina.

Brandveiligheid

Een rookmelder zorgt voor het eerste signaal bij brand en kan van levensbelang zijn

brandmelder redt levens

In een huis waar werkende rookmelders hangen, heeft u 100% meer kans om een woningbrand te overleven. Rookmelders waarschuwen u razendsnel bij brand. Uitleg over de verschillende brandmelders zijn terug te lezen op de productpagina.