Ik wil graag een los product bestellen. Kan dat ook?
Uiteraard kan dat ook. Wij denken graag met u mee als u nog vragen heeft over welk product het beste bij uw wensen en budget past.

Is CompleetThuis verbonden aan bepaalde leveranciers?
Nee. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij met alle leveranciers kunnen werken. Dit betekent dat u niet het product krijgt dat toevallig in onze voorraad zit, maar het product dat het beste bij uw wensen en financiën past.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de ontwikkeling van CompleetThuis?
CompleetThuis wil u graag voorlichten via evenementen en prijsvragen, de Blog en het Product van de Maand. Wij zijn actief op Facebook en Twitter.

Waar vind ik CompleetThuis?
CompleetThuis heeft als thuisbasis Harderwijk, centraal gelegen in Nederland en heeft hierdoor een relatieve korte reisafstand om bij u een huisbezoek te brengen.

Ik heb een suggestie/opmerking/ andere vraag, wat nu?
Wanneer u een suggestie, opmerking of andere vraag heeft horen we deze graag. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op onze internetsite. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons via telefoonnummer 0341-754753 , of per email op info@compleetthuis.nl; Wij staan u graag te woord.

Ik wil grote aantallen bestellen. Kan dat?
Neem in dit geval contact op met CompleetThuis (0341-754753); wij helpen u graag verder!

Open sollicitatie? Waar kan ik deze heen sturen?
CompleetThuis is een dynamische onderneming die open staat voor open sollicitatie/stageplek/afstudeerplek. Stuur uw brief naar info@compleetthuis.nl en binnen 7 dagen ontvangt u een reactie.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis kennismaking

Wij bellen u als u dat wilt

Vraag een ToekomstThuisGids aan

Stel een vraag!