Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Wanneer u op werkdagen bestelt, arriveert over het algemeen de bestelling binnen 1-3 werkdagen na verzending (Nederland). Bestelt u in het weekend, dan gaat de verzendperiode pas in op de eerstvolgende werkdag. Er wordt per pakketdienst verzonden naar adressen in Nederland. Voor het niet tijdig bezorgen door de pakketdienst is CompleetThuis niet aansprakelijk.

Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.

Kan ik een bezorgmoment kiezen?
Dit is helaas niet mogelijk.

Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?
Bij een aankoopbedrag boven de € 50,- is onze bezorging gratis. Bij een aankoopbedrag onder de € 50,- vragen wij een vergoeding voor verzendkosten van € 3,95 per zending.

Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.

Kan er ook geleverd worden buiten Nederland?
De CompleetThuis doet helaas geen leveringen in het buitenland.
Als het afleveradres in België is, kunt u uw order telefonisch doorgeven op 0341 – 754 753
Wij berekenen € 4.95 verzendkosten voor levering in België.

Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.

Kan ik mijn bestelling ook ergens afhalen?
Ja, u kunt uw bestelling in Harderwijk afhalen. U dient daarvoor eerst een afspraak voor een afhaaldatum te maken.

Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.

Hoe kan ik mijn product retour zenden?
Wanneer het product niet voldoet aan uw verwachtingen, om welke reden dan ook, kunt u deze binnen 14 dagen retour zenden. Het product dient in een originele, onbeschadigde verpakking en in een juiste verzenddoos te worden geretourneerd. Het recht op restitutie vervalt na 14 werkdagen, waarna de garantieperiode in werking treedt. Geretourneerde producten worden alleen in behandeling genomen met een geldig aankoopbewijs en wanneer de bestelling ongeschonden, in originele verpakking en in juiste verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht het geretourneerde product te weigeren of de schade in rekening te brengen.

U kunt uw bestelling op 2 manieren retourneren:

Optie 1: Retour verzenden
U kunt het product terugsturen naar ons retouradres.
CompleetThuis
Westrak 13
3844 LA Harderwijk
De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Wanneer u de bestelling ongefrankeerd retourneert, zijn wij genoodzaakt extra kosten à € 12,50 in rekening te brengen.
Indien u de volgende informatie toevoegt, kunnen wij sneller aan de slag:
● Kopie van uw aankoopbon of bevestiging
● Uw IBAN nummer
● Optioneel reden van retour
Indien u een defect heeft geconstateerd, kunt u het product retourneren naar ons gratis antwoordnummer. Neem hiervoor eerst contact met ons op via 0341 – 754 753 of info@compleetthuis.nl

Optie 2: Retour laten ophalen
Als u niet in de gelegenheid bent of fysiek niet in staat bent uw bestelling retour te zenden, kunt u het pakket laten ophalen door transporteur DHL. Hiervoor brengen we 12,50 euro in rekening.
Neem contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak via 0341 – 754 753 of info@compleetthuis.nl.

Terugbetaling
Afhankelijk van de levering van de transporteur verwerken wij uw retourzending binnen een week. Zodra we uw retour behandeld hebben, mailen we u een creditfactuur en geven we de financiële administratie opdracht de terugbetaling in gang te zetten. Bij een geaccepteerde retourzending, betaalt CompleetThuis in een termijn van maximaal 14 werkdagen het bedrag terug.

Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet compleet is?
Wanneer uw bestelling is aangekomen en u ziet dat deze niet compleet is, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Dit kan op telefoonnummer 0341 – 754 753 of per email: info@compleetthuis.nl.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?
Afhankelijk van de levering van de transporteur verwerken wij uw retourzending binnen 14 dagen. Zodra we uw retour behandeld hebben, mailen we u een creditfactuur en geven we de financiële administratie opdracht de terugbetaling in gang te zetten. Bij een geaccepteerde retourzending, betaalt CompleetThuis in een termijn van maximaal 14 werkdagen het bedrag terug.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis kennismaking

Wij bellen u als u dat wilt

Vraag een ToekomstThuisGids aan

Stel een vraag!