beleving & informatie

Informatiebijeenkomsten

U heeft het zich waarschijnlijk nooit echt gerealiseerd, maar u heeft elke dag met domotica (huisautomatisering) te maken. Grote kans dat u bijvoorbeeld een afstandsbediening heeft. Domotica op zich is dus niet nieuw. Toch hoor je het woord de laatste tijd steeds meer. Dit komt omdat er veel meer mogelijk wordt. Domotica helpt meer en meer om uw woning duurzamer, veiliger en meer comfortabel te maken.

Toch zijn er nog mensen huiverig. En dat is ook wel logisch, want er is zoveel mogelijk dat u waarschijnlijk nauwelijks inzicht heeft in de mogelijkheden. Bovendien: wat kost het? En kunt het eenvoudig bedienen? Allemaal relevante vragen.

Met informatiebijeenkomsten over domotica vertellen wij u over de verschillende soorten domotica die er zijn, hoe het werkt en welke toepassingen er zijn. U ontvangt tijdens de bijeenkomst een handboek waarin u de informatie later nog rustig terug kunt lezen. U kunt producten uitproberen en alle vragen stellen. Ook na deze bijeenkomst is het altijd mogelijk een persoonlijk gesprek aan te vragen om uw persoonlijke situatie door te nemen.

De volgende informatiebijeenkomsten staan gepland op:

*informatie volgt nog.

Belevingsworkshop

ouderdomspak

Je weet niet wat het is om oud te worden, totdat je het zelf bent. Hoe goed je als professional of mantelzorger ook bent, je helemaal inleven in de oudere zal nooit lukken.

Maar met onze belevingsworkshop komt u wel erg dichtbij! In deze workshop van 2 uur lang, krijgt u eerst een theoretische inleiding in wat er met het lichaam gebeurt als een mens ouder wordt. Daarna volgt het belangrijkste: u gaat het meemaken. Aan de hand van ouderdomspakken kunt u daadwerkelijk voelen wat een oudere ook voelt. Het gehoor, het gezichtsvermogen en de afnemende spierkracht worden allemaal gesimuleerd. U krijgt verschillende opdrachten en een parcours en u zult ontdekken welke beperkingen iemand kan voelen op oudere leeftijd.

Deze workshop wordt veel aangevraagd door gemeenten, bedrijven en andere organisaties die het belangrijk vinden dat hun medewerkers beter begrijpen wat hun burger, klant of cliënt voelt.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Toekomst ThuisCheck

Wij komen graag bij u langs voor een gratis kennismaking

Wij bellen u als u dat wilt

Vraag een ToekomstThuisGids aan