Is dit het moment?

U bent degene die het beste kan bepalen of dit het moment is. Veel mensen die overwegen om over te gaan op het Nieuwe Wonen zien de voordelen, maar stellen het uit tot dat ze ‘er klaar voor zijn’.
Als u nog niet klaar bent, bedenk dan dat het belangrijkste commentaar dat wij krijgen van klanten is dat ze ‘het veel eerder hadden moeten doen’.

Gemak en vrijheid

U bent niet de enige die twijfelt met als reden dat ‘het later nog kan’. Of omdat het misschien iets te ingewikkeld is. Want zoals u nu woont, gaat het toch ook? Of twijfelt u omdat u denkt dat u de hele dag bezig bent met knopjes en apparatuur in uw woning?
Laten wij u geruststellen: het tegenovergestelde is waar. U zult juist door het Nieuwe Wonen, veel rust, gemak en vrijheid ervaren. En bij vragen heeft u altijd iemand achter de hand die u kan ondersteunen.

Dit is wat anderen over ons zeggen…

Omdat wij als ouderen zo lang mogelijk in ons huis moeten blijven wonen hebben wij CompleetThuis om advies gevraagd. Wij zijn heel goed geadviseerd door de heer Robbert Sijm (Adviseur CompleetThuis).

Familie Bakker te Lutjebroek

“Robbert Sijm heeft ons op een prettige manier met andere ogen leren kijken naar de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen op een veilige en comfortabele manier.
Ondanks dat wij dachten dat ons huis klaar voor de toekomst was, bleken er toch veel verbeteringen mogelijk te zijn die langer zelfstandig wonen in deze woning mogelijk maken. Een vruchtbare brainstorm!”

Familie Timmerman te Dronten

“In gesprek met Robert Sijm van CompleetThuis realiseer ik me welke meerwaarde hij kan hebben bij de begeleiding van ouderen die immers langer thuis wonen. Ieder wil dat dit in een veilige omgeving kan. CompleetThuis biedt een pakket aan maatwerk aan wat voor elke oudere anders kan uitvallen. Heeft u alleen een eenvoudig hulpmiddelen nodig, zoals een beugel, of een compleet pakket aan diensten zoals hang- en sluitwerk, alarm, traplift, en aangepaste tuin, etc. kunt u bij CompleetThuis terecht voor persoonlijk advies en uitvoering van werkzaamheden. Zij denken met u mee en zorgen ervoor dat u contact kunt leggen met mensen en of producten  die voor u van belang zijn.”

Vera Freeke, ouderenadviseur ZorgDat te Harderwijk, Your Content Goes Here

Volgende stap

Wat zijn mijn mogelijkheden? →