Maatschappelijk
CompleetThuis is een sociaal bedrijf dat een warm hart toedraagt aan goede doelen. Hieronder is informatie te vinden over de maatschappelijke betrokkenheid van CompleetThuis.

Advies + leveren diensten bij 75+ onderzoek te Harderwijk
In Harderwijk draait al geruime jaren het PROJECT voor 75+. Iedereen die 75 wordt / geworden is, wordt benaderd door middel van een brief met de vraag of men wil meedoen aan dit project. Men krijgt bezoek van een deskundige vrijwilliger die u kan informeren over allerlei voorzieningen en met u bekijkt of u op de hoogte bent van allerlei zaken doe voor u
als oudere van belang kunnen zijn.

Wij steunen KWF Kankerbestrijding
Wij steunen KWF Kankerbestrijding door hen advertentieruimte te bieden en ons kerstpakket te verruilen voor een jaarlijkse donatie aan het fonds. Zo helpen wij mee aan de bewustwording over kanker. Ruim één op de drie Nederlanders krijgt een bepaalde vorm van deze ziekte. Iedereen heeft dus wel een vriend, kennis of familielid dat tegen de ziekte strijdt.

Duurzaamheid – Klimaatneutraal ondernemen
Oog voor duurzaamheid en energiebesparing
Wij vinden het heel erg belangrijk dat ook de generaties na ons kunnen genieten van schone lucht en bosrijke omgevingen. Wij willen ervoor zorgen dat de CO2 uitstoot van bijvoorbeeld auto opgepaste wijze wordt gecompenseerd. Daarnaast wordt gestreeft om zoveel mogelijk gebruik te maken van alternatieve vervoersmiddelen zonder CO2 uitstoot. CompleetThuis is een groene onderneming, waarin mensen werken met een hart voor de wereld.

CompleetThuis en klimaatneutraal ondernemen samengevat:

  • Groene stroom
  • Gerecycled papier
  • Papier met FSC keurmerk
  • Eerlijke bank
  • CO2 compensatie
  • Streven naar een papierloos kantoor
  • Bij voldoende zonlicht schakelen wij de verlichting uit
  • Wij zijn actief bezig met het (verder) groeien van het algemeen bewustzijn voor duurzame keuzes.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis kennismaking

Wij bellen u als u dat wilt

Vraag een ToekomstThuisGids aan

Stel een vraag!