Prijslijst

Gratis Kennismakingsgesprek                                                 Gratis

Losse voorzieningen / hulpmiddelen                 Ntb; nadere offerte

Uitvoering                                                                Ntb; nadere offerte

Advies Veilige Trap  of Veilige Badkamer                                 € 59,-

Deeladvies Brand- en Inbraakbeveiliging                               € 100,-

Deeladvies Woonoplossingen                                                   € 149,-

ToekomstThuisGids Compleet                                                  € 249,-

Kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek kijken wij samen met u wat uw vraag is. Als u al precies weet wat u wilt, kijken wij hoe wij dat zo snel mogelijk kunnen regelen. Veel mensen hebben echter behoefte aan meer advies. Wat is mogelijk? Wat kost het? Grote kans dat u uiteindelijk met een andere, soms goedkopere, oplossing eindigt dan waar u in eerste instantie aan gedacht had. Na dit gesprek bepalen we samen of en hoe we verder gaan.

Losse voorziening

Wilt u gewoon een losse voorziening aanschaffen? Drempelhulpen, douchezitjes, veilige sloten, een traplift, beugels? U kunt bij ons terecht. We kijken samen naar de meest passende oplossing en zorgen dat u deze krijgt!

Uitvoering

Wij adviseren graag. Maar aan een advies alleen heeft u niet zoveel. U kunt ervoor kiezen om ook de uitvoering van (een deel van) het advies neer te leggen bij CompleetThuis. Wij voeren de aanpassing zelf uit, of wij doen een beroep op ons netwerk van specialisten.

ToekomstThuisGids Veilige Trap

Een veilige trap is belangrijk. De meest bekende oplossing, de traplift, is gelijk ook de meest ingrijpende en de duurste. Graag kijken wij met u mee of een traplift de juiste oplossing is. Misschien zijn er tussenoplossingen mogelijk. Als u toch een traplift nodig heeft, kunnen wij, geheel onafhankelijk, kijken bij welke traplift u gebaat bent.

ToekomstThuisGids Veilige Badkamer

Een veilige badkamer is van groot belang. Wij kunnen u helpen bij een losse voorziening, maar wij geloven meer in een totaaloplossing. Stelt u voor dat u een goede douchestoel heeft, maar u glijdt alsnog uit op de badkamervloer. Daarom kunt u bij ons kijken welke maatregelen u kunt treffen om een zo veilig mogelijke badkamer te hebben.  Aan de hand van ons advies beslist u welke voorzieningen u wilt treffen.

ToekomstThuisGids Woonoplossingen

Wilt u uw complete woning klaarmaken voor de toekomst? Wilt u het risico op vallen zoveel mogelijk verkleinen? Dan kiest u voor een ToekomstThuisGids Woonoplossingen. Aan de hand van een ThuisToets bekijken wij uw gehele woning: trap, badkamer, slaapkamer, van slaapkamer tot toilet, doorgang door uw woning, keuken, drempels, etc. Hierna stellen wij een ToekomstThuisGids Woonoplossingen op. Hier staat in wat er mogelijk is in uw woning en wat het kost. Overigens zijn een heel aantal oplossingen gewoon gratis.

ToekomstThuisGids Brand- en Inbraakbeveiliging

Is de inbreker bij u welkom? Waarschijnlijk niet. Als u kiest voor het Deeladvies Brand- en inbraakbeveiliging lopen wij samen met u uw gehele woning door. Wij bekijken alle ramen en deuren op hang- en sluitwerk. Ook kijken wij naar verlichting en brandveiligiheid. Aan de hand van deze ThuisToets stellen wij een op maat gemaakte ToekomstThuisGids Brand- en Inbraakbeveiliging op. Hier staat in welke oplossingen ú kunt kiezen voor een veilig huis. Ook zijn de kosten inzichtelijk. Hierna bepaalt u zelf wat u wilt realiseren.

ToekomstThuisGids Compleet

Wilt u volledig voorbereid zijn op de toekomst? Wilt u geen enkele verrassing meer tegenkomen bij het ouder worden? Dan kiest u voor de ToekomstThuisGids Compleet. In deze gids maken wij aan de hand van een ThuisToets, die ongeveer 3 uur duurt, uw gehele woning met u door. Dit gaat van woonoplossingen (trap, badkamer, drempels, etc), tot brand- en inbraakveiligheid, tot een onderhoudsvriendelijke tuin. Hierna stellen wij een volledig op maat gemaakte gids op, waarin alle mogelijkheden staan die een toekomst in eigen huis mogelijk maken.

naar boven

Toekomst ThuisCheck

Wij komen graag bij u langs voor een gratis kennismaking

Wij bellen u als u dat wilt

Vraag een ToekomstThuisGids aan