En nu…beginnen!

Het Nieuwe Wonen begint bij u. U kunt zich rustig oriënteren op de mogelijkheden en gebruik maken van de testen op deze site. Welke punten in uw huis zou u willen aanpakken?

Vervolgens is de stap om een afspraak te maken. Een gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wij kijken met u mee en houden het aanbod goed in de gaten. Omdat wij niet gebonden zijn aan merken, kunnen wij altijd met uw vraag gaan zoeken. Uw wensen, uw budget zijn leidend.

Dit is wat anderen over ons zeggen…

Omdat wij als ouderen zo lang mogelijk in ons huis moeten blijven wonen hebben wij CompleetThuis om advies gevraagd. Wij zijn heel goed geadviseerd door de heer Robbert Sijm (Adviseur CompleetThuis).

Familie Bakker te Lutjebroek

Robbert Sijm heeft ons op een prettige manier met andere ogen leren kijken naar de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen op een veilige en comfortabele manier.
Ondanks dat wij dachten dat ons huis klaar voor de toekomst was, bleken er toch veel verbeteringen mogelijk te zijn die langer zelfstandig wonen in deze woning mogelijk maken. Een vruchtbare brainstorm!

Familie Timmerman te Dronten

Volgende stap

Concreet voor U →