Het Nieuwe Wonen start bij u.

  • Uw wens staat centraal.
  • Daarmee heeft u de kosten altijd in eigen hand.

Er zijn enkele manieren om de financiering te makkelijker te maken:

Huurmogelijkheid:

Bijvoorbeeld de huisautomatisering is het mogelijk een huurperiode af te spreken. U kunt kijken of het wat voor u is en u zit nergens aan vast.

Blijversregeling:

Landelijk is de blijversregeling in verschillende gemeenten van kracht. Met de blijversregeling wordt het makkelijk gemaakt om uw woning aan te passen.

Wmo:

Elke gemeente voert de Wet Maatschappelijke Ondersteuning uit. Hierdoor kunnen aanpassingen aan de woning soms vergoed worden. Voor meer informatie over de Wmo.

Dit is wat anderen over ons zeggen…

Omdat wij als ouderen zo lang mogelijk in ons huis moeten blijven wonen hebben wij CompleetThuis om advies gevraagd. Wij zijn heel goed geadviseerd door de heer Robbert Sijm (Adviseur CompleetThuis).

Familie Bakker te Lutjebroek

Robbert Sijm heeft ons op een prettige manier met andere ogen leren kijken naar de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen op een veilige en comfortabele manier.
Ondanks dat wij dachten dat ons huis klaar voor de toekomst was, bleken er toch veel verbeteringen mogelijk te zijn die langer zelfstandig wonen in deze woning mogelijk maken. Een vruchtbare brainstorm!

Familie Timmerman te Dronten

Volgende stap

En nu…beginnen! →