Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wanneer u deze vraag voor uzelf stelt voor in u eigen woning, dan kunt u vast een aantal woonoplossingen bedenken die het leven veiliger of comfortabeler maken. Uw kennis en ervaringen met reeds gebruikte oplossingen kunnen een basis zijn voor de nog te ontdekken nieuwe woonoplossingen. CompleetThuis biedt haar kennis en ervaring aan om u zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van de juiste keuze in de brede markt van woonoplossingen voor het ‘nieuwe wonen’.

Hoe vind ik mijn geschikte woonoplossingen?

U kunt zich eenvoudig oriënteren op een woonoplossing door de ons geselecteerde thema mogelijkheden; veilig-, slim-, duurzaam-, langer thuis of u kiest voor het beantwoorden van een aantal vragen in 1 van onze vragenlijsten om tot een keuze te komen.

De kracht van CompleetThuis is dat niet alleen naar de technische haalbaarheid maar ook andere factoren met u deelt waardoor u bewust een juiste beslissing kan nemen.

Wilt u snel een oplossing vinden dan kunt u rechtsboven in het vergrootglas uw zoekopdracht invoeren.

Dit is wat anderen over ons zeggen…

Omdat wij als ouderen zo lang mogelijk in ons huis moeten blijven wonen hebben wij CompleetThuis om advies gevraagd. Wij zijn heel goed geadviseerd door de heer Robbert Sijm (Adviseur CompleetThuis).

Familie Bakker te Lutjebroek

Robbert Sijm heeft ons op een prettige manier met andere ogen leren kijken naar de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen op een veilige en comfortabele manier.
Ondanks dat wij dachten dat ons huis klaar voor de toekomst was, bleken er toch veel verbeteringen mogelijk te zijn die langer zelfstandig wonen in deze woning mogelijk maken. Een vruchtbare brainstorm!

Familie Timmerman te Dronten

Volgende stap

Kan ik het wel betalen? →