Het leven buitenshuis is voor mensen die minder mobiel zijn zowel letterlijk als figuurlijk vol drempels. Sinds het VN verdrag voor de rechten van de mens met een beperking zouden alle gebouwen en winkels toegankelijk moeten zijn, maar helaas is de praktijk dat dat nog lang niet altijd zo is.

Iedereen wil onafhankelijk blijven en actief blijven, ook buitenshuis. Gelukkig is er nu een nieuw product op de markt: de opvouwbare drempelhulp! Deze drempelhulp kunt u overal mee naar toe nemen en zorgt er dus voor dat u zoveel mogelijk uw oude leventje kunt behouden.

Feiten: De opvouwbare drempelhulp is te gebruiken voor drempels van 2 tot 15 centimeter. Hij weegt nog geen 5 kilo en is 48cm x 20cm tijdens het dragen. U kunt deze drempel bijvoorbeeld meenemen in uw handbagage tijdens uw vlucht! Loopt u tegen een drempel op? U vouwt de drempel uit en kunt weer verder!

Ook voor organisaties en winkels is dit product zeer goed te gebruiken. Zo voldoet u op een relatief eenvoudige wijze aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan de toegankelijkheid van gebouwen.

Gebruikers zijn enthousiast! Zij geven aan dat hun mobiliteitsmogelijkheden en hun bereik enorm vergroot hebben. Op naar een leven zonder (figuurlijke) drempels!