Comfortabel en langer in de eigen woning blijven wonen. Denkt u daar weleens over na? Steeds meer mensen, vooral ouderen, vinden het prettig zich daar beter op voor te bereiden. Het vraagt wel enige voorbereiding om uw huidige woning comfortabel en geschikt te maken als u ouder wordt en langer in uw woning wil blijven wonen.
De ToekomstThuisGids helpt u om goed voorbereid te zijn op de een toekomst in eigen huis. Deze gids wordt speciaal voor u op maat gemaakt en geeft inzicht in de mogelijkheden van uw woning en de kosten die het langer thuis wonen met zich mee brengen. Wat komt er aan de orde? Denk aan tips voor kleine aanpassingen, verbouwingen, slimme technologie in de woning enz.

Op maat gemaakt
CompleetThuis kan, dankzij steun van de gemeente, 25 ToekomstThuisGidsen aanbieden aan de bewoners van Harderwijk en Hierden van 55 jaar of ouder. Als u zich hiervoor aanmeldt, krijgt u vooraf een vragenlijst opgestuurd. Een adviseur van CompleetThuis komt vervolgens bij u langs voor een bezoek aan huis. Hierna stellen wij een op maat gemaakt gids voor u op. Hierbij is ook een domoticagids inbegrepen met uitleg, producten en toepassingen, voor een slimme toekomst in eigen huis. Dit alles is kosteloos voor u.

Aanmelden
Wil u meer informeren of wilt u zich aanmelden?
Neem dan contact op met CompleetThuis.
0341 – 754 753 of www.compleetthuis.nl/harderwijk

'Het Kontakt' van 31 januari 2018

De gemeente Harderwijk  wil de inwoners van Harderwijk en Hierden helpen met de voorbereiding op het langer thuis wonen. Daarom biedt zij kosteloos 25 ToekomstThuisGidsen aan haar inwoners in de leeftijd van 50 jaar en ouder.

Na een persoonlijk gesprek waarin uw wensen centraal staan, ontvang u uw ToekomstThuis Gids.
Slimme oplossingen kunnen u werk uit handen nemen, en dat leest u terug in 2e gratis gids op het gebied van huis automatisering. Deze is voorzien van richtprijzen en subsidies.

Het lijkt mij leuk vrijblijvend met u kennis te maken en te bespreken wat het 'nieuwe wonen' voor u inhoud.